Sitemizi yakından takip edenler Foursquare’in yakında kullanıma açılacak olan yeni özelliğiyle ilgili olarak geçtiğimiz haftalarda paylaşmış olduğumuz yazımızı hatırlayacaklardır. Foursquare’in kurucularından Dennis Crowley son günlerde Instagram’da ve Twitter’da yaptığı paylaşımlarda bu yeni özelliğin iOS işletim sistemli cihazlar için de çok uzak olmadığının sinyallerini veriyor.
Yeni özelliğin nasıl çalıştığını kısaca hatırlatmak gerekirse; diyelim ki akşam yemeği için bir yere gittiniz, Foursquare size menüde yer alan ve kaçırmamanız gereken yemekler hakkında bildirimde bulunabilecek. Veya yeni gittiğiniz bir şehirde arkadaşlarınızın sevdiği birkaç yeri uygulamayı açmaya bile gerek kalmadan push bildirimlerle öğrenebileceksiniz.
Son olarak, görsellerde yer alan “Panda Time”, Dennis’in Instagram hesabı üzerinden sorulan soruda da açıkladığı üzere Foursquare’in test aşamasında olan beta sürümüne verilen isim.