Yepyeni bir Foursquare’e hazır mısınız? Büyük gün yarın…

Foursquare’in günlerdir ‘tease’ ettiği yeni sürüm yarın (7 Haziran) yayınlanıyor! Sizler kadar bizler de oldukça heyecanlıyız ve yeni sürümün ne gibi değişiklikler getireceğini merak ediyoruz.

Foursquare ekibi aylardır yepyeni bir arayüze ve özelliklere sahip Foursquare’in gelişmiş uygulaması üzerinde çalışıyor. Son bir haftadır sosyal medya hesaplarından da ekran görüntüleri paylaşarak heyecanı arttırıyor. Sizler de Twitter’da #allnewsq hastag’i ile yazılan tweet’leri takip edebilirsiniz.

Yarın hep birlikte bu yeni uygulamanın yeni özelliklerini inceleyerek keşfedeceğiz. Yeni uygulamayla birlikte bir önceki yazımızda bahsettiğimiz proje de  hayata geçmiş olacak. Ayrıca tüm detayları blog’umuzdan sizlere aktaracağız.

Şimdilik yeni uygulamanın ekran görüntülerini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin…

Hakan Tozcan

Foursquare Türkiye'nin kurucusu ve editörüdür. SU3 özel kullanıcı yetkisine sahiptir. Olasılıklarla arası iyi olduğu için genelde ayrıntılarla boğuşur. Bir işi eğlenceli hale getirmeden yapmaz. Takip etmek için: Twitter | Foursquare

Yepyeni bir Foursquare’e hazır mısınız? Büyük gün yarın…” üzerine 6 yorumlar

  1. Merbaha benim sorunum mekanda cekin yapip ve hala mekanda olanlari goremiorum sorun nerden kaynakalanio?? (İphone 4s kullanicisiyim)

    1. Merhaba, herhangi bir sorun yok. Mekana check-in yaptıktan sonra uygulamanın içinde friends/arkadaşlar sekmesinde en üstte yaptığınız son check-in görülür, onun üzerine bir kez tıkladığınızda o check-in’den aldığınız puanları görürsünüz, açılan sayfanın yine en üst kısımda mekan ismine tekrar tıkladığınızda yeni bir sayfa gelir, o sayfanın alt kısmında orada olan kişileri görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.