Foursquare’de nerede olduğunuzu sadece yazarak değil, fotoğrafınızı değiştirerek de paylaşabilirsiniz.
PlaceFace adlı uygulama Jason Pope ve Jonathan Wegener tarafından geliştirildi. Bu uygulamayı kullandığınızda, “eğitim”, “alışveriş”, “gece hayatı,”seyahat” gibi kategoriler içeren 8 farklı profil fotoğrafına sahip olmaktasınız. Bahsedilen kategorilerden birisine check-in olduğunuzda profil fotoğrafınız bulunduğunuz yere göre değişiyor. İsteyen kullanıcılarayrıca Twitter hesaplarını da uygulamaya dahil ederek Twitter profil fotoğraflarını da değiştirebiliyor.
Foursquare Hack Day kapsamında üçüncülüğe layık görülen uygulamanın ilerleyen dönemlerde Foursquare’de yer alan 364 farklı kategoriye ait profil fotoğrafını desteklemesi bekleniyor.
Telefondan kullandığım uygulamada profil resmi değişikliği yapamıyorum. İnternetim açık ama değiştirmek istediğimde “Şebeke mevcut değil” uyarısı alıyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, foursquare.com’a bilgisayarınızdan giriş yaparak da profil resminizi değiştirebilirsiniz.
iyi gunler benim uyglamaya giris yapmama bile izin vermiyor bi kac aydır cok guzel kullanırken 3 gundur giris bile yapamıyorum sebeke mevcut degil uyarısı veriyor bilgisayardan girsem bile zaten check-in yapamıyorum keza telefondan giremedikten snr mantıksız bir uygulama halini alıyor S4 kullanıyorum mantıklı bi cözümü varmıdır acaba?
merhaba ; profil fotoğrafı eklemek istiyorum ama çncelikle
gizlilik ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor gibi bir uyarı
alıyorum. gizlilik ayarlarında ise profil fotoğrafıyla ilgili bir
bilgi görünmüyor.. yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, iPhone kullanıyorsanız telefonun Ayarlar -> Gizlilik -> Fotoğraflar menüsünde Foursquare’i bularak izinleri aktif hale getirebilirsiniz.
teşekkür ederim yardımlarınız için..
Profil fotoğrafı değiştirirken hata oluştu diyo ve herbir fotoğrafta aynı hatayı veriyo.
Merhaba, aynı işlemi bilgisayarınızdan Foursquare’e giriş yaparak deneyebilir misiniz?
İlk profil resmimi eklemek istiyorum fakat sürekli hata veriyor
Profilinizin incelenmesi için konuyla ilgili olarak resmi destek merkezine https://support.foursquare.com/hc/en-us/requests/new linki aracılığıyla başvurabilirsiniz.
Merhaba ben swarmdaki profil resmimi degistirmek istiyorum ama degistirmek istedigimde fotograf yuklenirken bi hata meydana geldi diye bi yazi cikiyo profil fotografimi nasil degistirebilirim yardimci olabilir misiniz acaba ?
Merhaba, konuyla ilgili olarak hesabınızn incelenmesi ve yardım almak için https://support.foursquare.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=7135 adresinden Foursquare’in resmi destek merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.
merhaba. Swarm’ da bekleyen arkadaşlık isteklerini reddetmeye bastığımda şebeke mevcut değil yazısı çıkıyor onaylıyacağım zamanda o arkadaşlık isteği oynaylanmıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
Foto değişiyor lakin ne isim kısmı nede biyografi değişiyor.