Yüklediğim fotoğrafların sadece arkadaşlarım tarafından görüntülenmesini nasıl sağlayabilirim?

Fotoğraf yüklerken ekranın alt kısmında fotoğrafı herkese görünür yapma seçeneği bulunuyor. Yükleme yaparken bu seçeneği işaretlemezseniz fotoğraflar sadece arkadaş listenizde olan kişiler tarafından görüntülenebilir. Şu anda önceden yüklenen fotoğraflar için herhangi bir değişiklik yapılamıyor.

Posted in: Kullanıcı Hesapları