Fotoğraf yüklemek isterken “Gizlilik ayarlarınızı kontrol etmeniz gerek” uyarısını nasıl düzeltirim?

Profil veya mekanlarda fotoğraf yüklemeyi denediğinizde “Gizlilik ayarlarını kontrol etmeniz gerek” şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz “Ayarlar > Gizlilik > Fotoğraflar” menüsünde Foursquare uygulaması için ilgili izinleri aktif hale getirebilirsiniz.

Not: Bu yönlendirme iPhone cihazlar için geçerli olup diğer cihazlarda benzer menülerin altında yer almaktadır.

Posted in: Kullanıcı Hesapları