İletişim

  • Hesabınıza ulaşamıyorsanız
  • Yeni şifre oluşturamıyorsanız
  • Şifremi unuttum email’i size ulaşmıyorsa
  • Hesabınız farklı kişiler tarafından ele geçirildiyse
  • Silinen veya sildiğiniz hesabınızı tekrar aktif etmek istiyosanız
  • Kötüye kullanım amaçlı adınıza başka bir hesap oluşturulduysa
  • Kayıtlı email adresinizi hatırlamıyorsanız veya bilmiyorsanız
  • Kayıtlı email adresinizin şifresini unuttuysanız ve erişemiyorsanız
  • Facebook üzerinden kayıt olduğunuz email adresinizi hatırlamıyor veya bilmiyorsanız

Foursquare ve Swarm’daki erişilemeyen hesaplar hakkında başlıklı yazımızı inceleyerek hesabınızı kurtarabilirsiniz. Diğer sorularınız için aşağıdaki konu başlıklarını inceleyebilirsiniz.

Kullanıcı Hesapları

“Foursquare hesabınızı Twitter ve Facebook hesaplarınızla nasıl bağlayabilirsiniz?” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Hesaplarınızı bağladığınız halde check-in’lerinizi paylaşamıyorsanız, Facebook’taki uygulama ayarlarınıza tıklayarak Foursquare izinlerini kaldırarak hesabınızı tekrar bağlamayı deneyebilirsiniz. Aynı şekilde Twitter’da da uygulama ayarlarınıza tıklayarak Foursquare izinlerini kaldırarak hesabınızı tekrar bağlamayı deneyebilirsiniz.

Sorununuz devam ediyorsa konuyu direkt Foursquare’in resmi destek merkezine iletebilirsiniz.

Foursquare veya Swarm şifrenizi unuttuysanız, Foursquare’in web sitesindeki Şifremi Unuttum linkini kullanarak yeni şifrenizin e-mail adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında;

  • Hesabınıza ulaşamıyorsanız
  • Yeni şifre oluşturamıyorsanız
  • Şifremi unuttum e-mail’i size ulaşmıyorsa
  • Hesabınız farklı kişiler tarafından ele geçirildiyse
  • Silinen veya sildiğiniz hesabınızı tekrar aktif etmek istiyosanız
  • Kötüye kullanım amaçlı adınıza başka bir hesap oluşturulduysa
  • Kayıtlı e-mail adresinizi hatırlamıyorsanız veya bilmiyorsanız
  • Kayıtlı e-mail adresinizin şifresini unuttuysanız ve erişemiyorsanız
  • Facebook üzerinden kayıt olduğunuz e-mail adresinizi hatırlamıyor veya bilmiyorsanız

Foursquare ve Swarm’daki erişilemeyen hesaplar hakkında başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Fotoğraf yüklerken ekranın alt kısmında fotoğrafı herkese görünür yapma seçeneği bulunuyor. Yükleme yaparken bu seçeneği işaretlemezseniz fotoğraflar sadece arkadaş listenizde olan kişiler tarafından görüntülenebilir. Şu anda önceden yüklenen fotoğraflar için herhangi bir değişiklik yapılamıyor.

Fotoğraf yüklerken ekranın alt kısmında fotoğrafı herkese görünür yapma seçeneği bulunuyor. Yükleme yaparken bu seçeneği işaretlemezseniz fotoğraflar sadece arkadaş listenizde olan kişiler tarafından görüntülenebilir. Şu anda önceden yüklenen fotoğraflar için herhangi bir değişiklik yapılamıyor.

Şu an için Swarm üzerinde arkadaş listeleri oluşturamıyorsunuz. Güvenliğiniz için çok yakın olmadığınız kişileri güvenliğiniz açısından arkadaş listenize eklememenizi öneriyoruz.

https://foursquare.com/delete_me adresine giderek hesabınızı silebilirsiniz. Yalnız bu işlemin geri dönüşü olmadığını özellikle hatırlatmak isteriz.

Not: Yukarıdaki adresi bilinçli olarak tıklanabilir yapmadık. Adresi tarayıcınızın adres çubuğuna yazarak veya kopyalayıp yapıştırarak ulaşabilirsiniz.

Profil veya mekanlarda fotoğraf yüklemeyi denediğinizde “Gizlilik ayarlarını kontrol etmeniz gerek” şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz “Ayarlar > Gizlilik > Fotoğraflar” menüsünde Foursquare uygulaması için ilgili izinleri aktif hale getirebilirsiniz.

Not: Bu yönlendirme iPhone cihazlar için geçerli olup diğer cihazlarda benzer menülerin altında yer almaktadır.

Check-in yapmayı denediğinizde “Yakındaki yerleri görebilmek için izin vermeniz gerek” şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorsanız “Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri” menüsünden Foursqure uygulaması için ilgili izinleri aktif hale getirebilirsiniz.

Not: Bu yönlendirme iPhone cihazlar için geçerli olup diğer cihazlarda benzer menülerin altında yer almaktadır.

Twitter adresinizi önceden farklı bir Foursquare hesabına bağladıysanız bu hatayı alırsınız. Bu hatayı düzeltmek için eski Foursquare hesabınıza giriş yaparak bu bağlantıyı iptal etmeyi deneyebilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız uygulamalar bölümüne giderek Foursquare erişimini iptal etmeyi deneyebilirsiniz. Sonuç alamadığınız takdirde Foursquare’in destek merkezine giderek sorununuzu yetkililere aktarabilirsiniz.

Email adresinizi hatırlamıyorsanız Foursquare’in resmi destek merkezine durumu ileterek yardım isteyebilirsiniz. 

Arkadaşlık daveti gönderdiğiniz kullanıcıların profillerine giderek, sayfanın sağ üst köşesinden bu isteği iptal edebilirsiniz. Arkadaşlık isteklerinizi toplu olarak görebileceğiniz bir bölüm veya sayfa bulunmamaktadır.

Konuyla ilgili olarak Foursquare’in resmi destek merkezine ulaşabilir ve yardım talebinde bulunabilirsiniz.

 

Bahsettiğiniz durum kullanıcıların kişisel profiliyle ilgili bir konu olduğu için direkt Foursquare’in resmi destek merkezine ulaşabilir ve talebinizi aktarabilirsiniz.

Karşılaştığınız hatalı, eksik veya aynı mekanları raporlamak için “Mekanlar > Raporla” bölümünü kullanabilirsiniz.

Yazarlık başvurularınız için Yazarlık Başvurusu bölümüne gözatabilirsiniz.

Teknik konularla ilgili olarak ise Foursquare’in resmi destek merkezini ziyaret edebilirsiniz. Cihazına ait sorunlarınız için direkt Foursquare’in resmi destek merkezine ulaşabilir ve sorularınızı aktarabilirsiniz.

Bulunduğunuz konumu paylaştığınız için sadece güvendiğiniz kişilere arkadaş daveti göndermelisiniz. Güvenliğiniz açısından Swarm’da en fazla 1000 arkadaş ekleyebilmenize ve 500 kişiye arkadaş daveti göndermenize izin veriyor.

1000 arkadaşınız olmadığı veya 500 kişiyi arkadaş daveti göndermediğiniz halde kişileri arkadaş olarak ekleyemiyorsanız, hesabınızın incelenebilmesi için Foursquare’in resmi destek merkezi olan Support Center’a durumu ileterek hesabınızın incelenmesini talep edebilirsiniz.

Yazarlık başvurularınız için Yazarlık Başvurusu bölümüne gözatabilirsiniz.