Skip to main content

Swarm’daki mahalle/semt paylaşımı özelliği kaldırıldı

Kısa bir süre öncesine kadar Facebook’un Yakındaki Arkadaşlar özelliğinde olduğu gibi, Swarm’da da check-in yapmasanız dahi Mahalle/Semt Paylaşımı özelliği sayesinde bulunduğunuz mahalle veya semtinizi otomatik olarak arkadaşlarınızla paylaşabiliyordunuz. 

Ekranın üst tarafı sağa doğru çekilerek mahalle/semt paylaşımı aktif veya pasif duruma getirilebiliyordu. Mahalle/Semt paylaşımı açık olduğunda bu alan turuncu, kapalı olduğunda ise gri oluyordu.

Kullanıcılara opsiyonel olarak sunulan bu seçenek, Swarm’un yeni sürümüyle birlikte uygulamadan kaldırıldı. Swarm tarafından herhangi bir sebep belirtmeden kaldırılan bu özelliğin nedeni hem kullanıcıların güvenliğinin daha iyi korunması hem de uygulamadaki pil tüketimini daha az kullanılmasından olduğunu düşünüyoruz.

Mahalle Paylaşımı

Hakan Tozcan

Foursquare Türkiye'nin kurucusu ve editörüdür. SU3 özel kullanıcı yetkisine sahiptir. Olasılıklarla arası iyi olduğu için genelde ayrıntılarla boğuşur. Bir işi eğlenceli hale getirmeden yapmaz. Takip etmek için: Twitter | Foursquare

Swarm’daki mahalle/semt paylaşımı özelliği kaldırıldı” hakkında 2 yorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir